Waar we voor staan

De waarden die wij belangrijk vinden

Hier zie je waar Agri Trader voor staat. Wat wij belangrijk vinden. Natuurlijk mag je ons hier op aanspreken.

Het model wat je hier ziet laat duidelijk zien waarom er succes is met, op en in Agri Trader. Op deze manier brengen we kopers en verkopers samen.

Dat doen we via het handelsmagazine (print + digitaal) en met het handelsplatform online. Daarnaast is er nog de webshop waar je allerlei leuke kleding (I Love Tractors & Beer) en andere artikelen van ons kan kopen.

Vind jij dat er iets mist in dit model? Laat het ons aub even weten!

Aandacht

Voor jou nemen we graag de tijd. Het is belangrijk dat we goed weten wat jouw wensen zijn, anders kunnen we ook niet echt helpen.

Innovative ideeën

Niet doen wat anderen doen – maar zelf bedenken wat slim is, wat goed bij jouw bedrijf past. Dat vinden we leuk, daar zijn we goed in. Daag ons eens uit!

Moderne techniek

Om goed werk te leveren heb je goede apparatuur nodig. Minstens zo belangrijk zijn ook de mensen die er mee werken…

Duidelijke taal

We zeggen waar het op staat en wat het kost. Niet moeilijker doen dan nodig is – gewoon zorgen dat je elkaar goed begrijpt.

Recente Informatie

Hieronder zie je een aantal van onze updates en informatie.

Toen en Nu – Johannes de Blaauw

Toen en Nu – Johannes de Blaauw

Zou je je eens kort willen voorstellen aan ons? Wie ben je, wat is je leeftijd, gezinssamenstelling etc? We zijn in Heerenveen op bezoek bij Johannes de Blaauw. Johannes is 67 jaar en getrouwd met Liana. Samen hebben ze drie kinderen. Uit een eerder huwelijk heeft...

Het verhaal van – Wim Overbeek

Het verhaal van – Wim Overbeek

‘Mijn hoofd staat altijd aan’   Tot ongeveer 25 jaar geleden was Wim Overbeek (63) melkveehouder en loonwerker. Via zelfbedachte voedersystemen en landbouwshovels kwam hij terecht in de handel van bouw- en landbouwmachines. “Mijn passie ligt meer bij techniek dan...

Op de dam bij – Rijkhoff Mechanisatie

Op de dam bij – Rijkhoff Mechanisatie

Rijkhoff: al 200 jaar voor agrariër én industrie   De Zaanstreek: van oudsher een industrieel gebied, dat grenst aan de groene Beemster. Rijkhoff Mechanisatie is dan ook in beide werelden thuis. De klant kan hier terecht voor de verkoop, verhuur en reparatie van...

Wees niet terughoudend. Neem contact op.

Als je nieuwsgierig bent naar onze capaciteiten – vertel je verhaal en wensen dan aan ons.