Waar we voor staan

De waarden die wij belangrijk vinden

Hier zie je waar Agri Trader voor staat. Wat wij belangrijk vinden. Natuurlijk mag je ons hier op aanspreken.

Het model wat je hier ziet laat duidelijk zien waarom er succes is met, op en in Agri Trader. Op deze manier brengen we kopers en verkopers samen.

Dat doen we via het handelsmagazine (print + digitaal) en met het handelsplatform online. Daarnaast is er nog de webshop waar je allerlei leuke kleding (I Love Tractors & Beer) en andere artikelen van ons kan kopen.

Vind jij dat er iets mist in dit model? Laat het ons aub even weten!

Aandacht

Voor jou nemen we graag de tijd. Het is belangrijk dat we goed weten wat jouw wensen zijn, anders kunnen we ook niet echt helpen.

Innovative ideeën

Niet doen wat anderen doen – maar zelf bedenken wat slim is, wat goed bij jouw bedrijf past. Dat vinden we leuk, daar zijn we goed in. Daag ons eens uit!

Moderne techniek

Om goed werk te leveren heb je goede apparatuur nodig. Minstens zo belangrijk zijn ook de mensen die er mee werken…

Duidelijke taal

We zeggen waar het op staat en wat het kost. Niet moeilijker doen dan nodig is – gewoon zorgen dat je elkaar goed begrijpt.

Recente Informatie

Hieronder zie je een aantal van onze updates en informatie.

Op de dam bij – Handelsonderneming Bolex B.V.

Op de dam bij – Handelsonderneming Bolex B.V.

Eigen wegbermmachines met succes in de markt Handelsonderneming Bolex B.V. staat bekend om de kwalitatief goede machines voor de landbouw en bermonderhoud. Sinds 2019 produceren ze onder dezelfde goede condities wegbermmachines in verschillende werkbreedtes. Voor de...

Rauch kunstmeststrooier met nog sneller reactievermogen

Rauch kunstmeststrooier met nog sneller reactievermogen

Ruim twee jaar geleden presenteerde Rauch de Axis H EMC+W met koppelmeting aan de strooischijven via inverse magnetostrictie. Ter verdere verbetering van de strooinauwkeurigheid komen daar nu SpeedServo-actuators bij. Als het gaat om innovaties op het gebied van...

Wees niet terughoudend. Neem contact op.

Als je nieuwsgierig bent naar onze capaciteiten – vertel je verhaal en wensen dan aan ons.