Veelgestelde vragen - FAQ

Indien je vraag er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, per email of telefoon
Hoe kan ik het zoeken naar een gebruikte machine makkelijker maken?
Als je de zoekfunctie op agritrader.nl gebruikt, zoek je door het volledige aanbod van machines en werktuigen die al te koop staan. Daardoor mis je alle machines die morgen, overmorgen of daarna worden toegevoegd.

Daar is een oplossing voor! Sla je zoekopdracht op.

Wanneer je zoekt naar iets, dan kan je in het linkermenu een aantal filters gebruiken. Zodra je hier gebruik van maakt (minimaal 2) dan krijg je vervolgens de mogelijkheid om je zoekopdracht op te slaan.

zoekopdrachten-opslaan-op-agritrader

Daardoor krijg je voortaan een e-mail met alle machines/werktuigen die aan jouw zoekopdracht voldoen en die je nog niet eerder hebt gezien!
Zo zie jij het nieuwste aanbod als eerste.

Maak het jezelf makkelijk en sla je zoekopdracht op!

Waar kan ik een abonnement op Agri Trader nemen?
De makkelijkste manier is via de abonnementspagina. Hier kan je tevens kiezen welk soort abonnement je graag wilt nemen. Uiteraard hebben we ook abonnementsvormen die automatisch stoppen. Lekker makkelijk!
Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?
Allereerst van harte met je nieuwe plek! Om er voor te zorgen dat het magazine op de juiste plek bezorgd wordt raden we je aan om zo snel mogelijk het nieuwe adres door te geven. Laat dan ook weten per welke datum je er gaat wonen.

Je kan dit doorgeven per:
e-mail: info@agritrader.nl
telefoon: 0546-639650

of direct via dit formulier:

  Wat is je naam?

  Wat is je e-mailadres?

  Wat was je oude straat & huisnummer?

  Wat was je oude postcode & woonplaats?

  Wat is je NIEUWE straat & huisnummer?

  Wat is je NIEUWE postcode en woonplaats?

  Wil je verder nog wat laten weten?

     Ja, stuur mij af en toe per e-mail handige informatie toe.

  Hoe zeg ik mijn abonnement op?
  Allereerst vinden we het jammer dat je het abonnement op wilt zeggen. Je kan jouw abonnement het beste opzeggen door een e-mail te sturen naar: abonnement@agritrader.nl. Geef daarin duidelijk je naam en adresgegevens door, samen met de melding welk abonnement je graag wilt opzeggen (zeker weten?) of klik op de button hieronder om online je abonnement te beëindigen.

  Direct het abonnement opzeggen

  Je ontvangt van ons een bevestiging van de opzegging terug, zodat je zeker weet dat jouw opzegging van het abonnement correct is verwerkt.

  Wanneer verschijnt het volgende nummer?

  Een overzicht van de verschijningsdata en de aanlevering deadline voor advertenties vind je op de pagina met informatie over Agri Trader Magazine.

  Hoe kan ik updates en informatie van Agri Trader per e-mail ontvangen?
  Zo af en toe hebben we wat te melden. Verbeteringen, tips en adviezen bijvoorbeeld. Als je die niet wilt missen, meld je dan aan om de updates per e-mail te ontvangen. We gaan je niet spammen – want ook wij vinden dat irritant.

   Wat is je naam?

   Wat is je e-mail?

      JA - ik ontvang graag updates en informatie van Agri Trader

   Uiteraard is het altijd mogelijk om je af te melden van deze e-mails.

   Mag ik tekst toevoegen aan een foto bij een online advertentie?
   Ja dat mag – zolang dezelfde regels gebruikt worden als bij een advertentie op Facebook. Dat wil zeggen dat er maximaal 20% tekst in mag staan. Dit wordt gemeten aan de hand van een ‘grid’  van 5 bij 5 vlakken die over de foto gelegd worden. In maximaal 5 van die vlakken mag er tekst aanwezig zijn.
   Als je het wilt testen, gebruik dan deze tool: https://www.facebook.com/ads/tools/text_overlay
   Kan ik de facturen ook per email ontvangen?
   Leuk dat je dat vraagt! Natuurlijk kan je de factuur per e-mail ontvangen, graag zelfs.
   Als je dit formulier even invult regelen we dat direct voor je.

    Je naam

    Je e-mail

    Bedrijfsnaam

    Debiteurcode

    Ja, ik machtig* Agri Trader om gefactureerde bedragen te incasseren van onderstaand rekeningnummer.Nee, ik maak facturen tijdig handmatig over.

    IBAN bankrekeningnummer

    Staat je vraag er niet bij?

    Natuurlijk willen we jouw vraag ook graag beantwoorden.
    Neem gewoon even contact op en stel je vraag.
    De grootste & sterkste mestbommenwerper van Vredo

    De grootste & sterkste mestbommenwerper van Vredo

    Emissienorm Trap 5 was voor Vredo aanleiding om haar grote zelfrijdende giertank aan te passen. In plaats van kleine veranderingen aan de randapparatuur werd er gekozen voor een heel andere motor. Met de nieuwe motorleverancier kreeg de machine ook een modern...

    Toen en Nu – Dinant Goud

    Toen en Nu – Dinant Goud

    Zou je je eens kort willen voorstellen aan ons? Wie ben je, wat is je leeftijd, gezinssamenstelling etc? We zijn op bezoek bij de familie Goud in Waarde, Zeeland. Dinant is 75 jaar oud, zijn vrouw hoopt deze leeftijd binnenkort ook te bereiken. Volgend jaar zijn ze 55...

    Claas Trion – De allemans-maaidorser

    Claas Trion – De allemans-maaidorser

    Claas verrast met een nieuwe maaidorser-serie: de Trion. Onder het motto ‘Fits your Farm’ begeeft het lichtgroene merk zich hiermee in het middensegment. Of deze modelserie werkelijk voor iedereen geschikt is, hebben we op het veld uitgeprobeerd. Slechts twee jaar na...

    Het verhaal van – Harry ten Brummelhuis – Combinerace

    Het verhaal van – Harry ten Brummelhuis – Combinerace

    ‘Racen met combines is machtig mooi’   Racen met een maaidorsmachine, beter bekend als combine – het bestaat niet alleen, er is zelfs een Nederlands kampioenschap. Harry ten Brummelhuis (58) doet het al 28 jaar. Behalve deelnemer is hij ook bouwer en betrokken...

    Echt Knegt

    Echt Knegt

    Knegt heeft een elektrische trekker ontwikkeld, die gebaseerd is op een bestaand model. Het nieuwe product is tot stand gekomen doordat de fabrikant de motor verwisselde voor een elektromotor. De uitkomst is een eenvoudige emissievrije trekker. Elektrificatie van...

    Ursus C-3150 | Grote beer maakt doorstart

    Ursus C-3150 | Grote beer maakt doorstart

    De Poolse fabrikant Ursus voorziet haar tot nu toe sterkste tractor van eenvoudige techniek. De componenten stammen echter van gerenommeerde merken. Is de Ursus C-3150 daarmee een echte prijsbreker? Het is de C-3150 niet gemakkelijk gemaakt. In de Covid-19-chaos van...