Waarom doen we dit?

Uiteraard omdat het leuk is - maar er is meer...
Boer voor tractor

We vinden het leuk! Maar ook omdat we zelf, eind jaren ’90, tegen het probleem liepen dat er geen overzicht was. Wie heeft iets te koop? Wat nou als ik iets wil verkopen?

Print

Daarom zijn we de uitgeverij Agri Trader begonnen. Met een maandelijks blad waarin precies staat wat je zoekt. Tegen normale prijzen, het is immers gebruikt. Dat wij niet de enigen waren die dit prettig vinden is duidelijk. We hebben meer dan 50.000 lezers!

Online

Als je dat al veel vindt… we hebben meer dan het dubbele aantal in maandelijkse bezoekers op agritrader.nl, de marktplaats voor agrarisch materieel. Daarmee wordt het voor jou zo eenvoudig mogelijk gemaakt om goede gebruikte machines en werktuigen te vinden.

Net zo gaaf is dat we op deze manier onze klanten kunnen helpen. Er is niets zo prettig als tevreden klanten om mee samen te mogen werken.

Aandacht

Voor jou nemen we graag de tijd. Het is belangrijk dat we goed weten wat jouw wensen zijn, anders kunnen we ook niet echt helpen.

Innovative ideeën

Niet doen wat anderen doen – maar zelf bedenken wat slim is, wat goed bij jouw bedrijf past. Dat vinden we leuk, daar zijn we goed in. Daag ons eens uit!

Moderne techniek

Om goed werk te leveren heb je goede apparatuur nodig. Minstens zo belangrijk zijn ook de mensen die er mee werken…

Duidelijke taal

We zeggen waar het op staat en wat het kost. Niet moeilijker doen dan nodig is – gewoon zorgen dat je elkaar goed begrijpt.

Recente Informatie

Hieronder zie je een aantal van onze updates en informatie.

John Deere – The empire strikes back

John Deere – The empire strikes back

Afgelopen jaar verraste de grootste landbouwmachinefabrikant ter wereld ons met veel nieuwe concepten en technologieën. In de tractorenfabriek van John Deere in Waterloo (in Iowa, welteverstaan) mochten we al kort daarop een aantal opwindende dingen zien en in dubbele...

Op de dam bij – AgriXpert in Schipluiden

Op de dam bij – AgriXpert in Schipluiden

AgriXpert - nieuw met garantie voor de prijs van gebruikt   De focus van de familie Ditewig lag een tijdlang vooral op auto’s. Ivo Ditewig besloot terug te keren naar de landbouwmachines en tractoren waarmee zijn opa in 1955 ook was begonnen, naast de verkoop en...

Avant – de meest veelzijdige shovel ter wereld!

Avant – de meest veelzijdige shovel ter wereld!

De compacte knikladers van Avant zijn dé werkpartner bij uitstek voor zwaar werk op kleine oppervlakten. Het speciale knikdesign en de compacte afmetingen maken dat een Avant-kniklader op elk terrein uit de voeten kan en dat hij eenvoudig getransporteerd kan worden op...

Wees niet terughoudend. Neem contact op.

Als je nieuwsgierig bent naar onze capaciteiten – vertel je verhaal en wensen dan aan ons.