Waarom doen we dit?

Uiteraard omdat het leuk is - maar er is meer...
Boer voor tractor

We vinden het leuk! Maar ook omdat we zelf, eind jaren ’90, tegen het probleem liepen dat er geen overzicht was. Wie heeft iets te koop? Wat nou als ik iets wil verkopen?

Print

Daarom zijn we de uitgeverij Agri Trader begonnen. Met een maandelijks blad waarin precies staat wat je zoekt. Tegen normale prijzen, het is immers gebruikt. Dat wij niet de enigen waren die dit prettig vinden is duidelijk. We hebben meer dan 50.000 lezers!

Online

Als je dat al veel vindt… we hebben meer dan het dubbele aantal in maandelijkse bezoekers op agritrader.nl, de marktplaats voor agrarisch materieel. Daarmee wordt het voor jou zo eenvoudig mogelijk gemaakt om goede gebruikte machines en werktuigen te vinden.

Net zo gaaf is dat we op deze manier onze klanten kunnen helpen. Er is niets zo prettig als tevreden klanten om mee samen te mogen werken.

Aandacht

Voor jou nemen we graag de tijd. Het is belangrijk dat we goed weten wat jouw wensen zijn, anders kunnen we ook niet echt helpen.

Innovative ideeën

Niet doen wat anderen doen – maar zelf bedenken wat slim is, wat goed bij jouw bedrijf past. Dat vinden we leuk, daar zijn we goed in. Daag ons eens uit!

Moderne techniek

Om goed werk te leveren heb je goede apparatuur nodig. Minstens zo belangrijk zijn ook de mensen die er mee werken…

Duidelijke taal

We zeggen waar het op staat en wat het kost. Niet moeilijker doen dan nodig is – gewoon zorgen dat je elkaar goed begrijpt.

Recente Informatie

Hieronder zie je een aantal van onze updates en informatie.

De grootste & sterkste mestbommenwerper van Vredo

De grootste & sterkste mestbommenwerper van Vredo

Emissienorm Trap 5 was voor Vredo aanleiding om haar grote zelfrijdende giertank aan te passen. In plaats van kleine veranderingen aan de randapparatuur werd er gekozen voor een heel andere motor. Met de nieuwe motorleverancier kreeg de machine ook een modern...

Toen en Nu – Dinant Goud

Toen en Nu – Dinant Goud

Zou je je eens kort willen voorstellen aan ons? Wie ben je, wat is je leeftijd, gezinssamenstelling etc? We zijn op bezoek bij de familie Goud in Waarde, Zeeland. Dinant is 75 jaar oud, zijn vrouw hoopt deze leeftijd binnenkort ook te bereiken. Volgend jaar zijn ze 55...

Claas Trion – De allemans-maaidorser

Claas Trion – De allemans-maaidorser

Claas verrast met een nieuwe maaidorser-serie: de Trion. Onder het motto ‘Fits your Farm’ begeeft het lichtgroene merk zich hiermee in het middensegment. Of deze modelserie werkelijk voor iedereen geschikt is, hebben we op het veld uitgeprobeerd. Slechts twee jaar na...

Wees niet terughoudend. Neem contact op.

Als je nieuwsgierig bent naar onze capaciteiten – vertel je verhaal en wensen dan aan ons.