Waarom doen we dit?

Uiteraard omdat het leuk is - maar er is meer...
Boer voor tractor

We vinden het leuk! Maar ook omdat we zelf, eind jaren ’90, tegen het probleem liepen dat er geen overzicht was. Wie heeft iets te koop? Wat nou als ik iets wil verkopen?

Print

Daarom zijn we de uitgeverij Agri Trader begonnen. Met een maandelijks blad waarin precies staat wat je zoekt. Tegen normale prijzen, het is immers gebruikt. Dat wij niet de enigen waren die dit prettig vinden is duidelijk. We hebben meer dan 50.000 lezers!

Online

Als je dat al veel vindt… we hebben meer dan het dubbele aantal in maandelijkse bezoekers op agritrader.nl, de marktplaats voor agrarisch materieel. Daarmee wordt het voor jou zo eenvoudig mogelijk gemaakt om goede gebruikte machines en werktuigen te vinden.

Net zo gaaf is dat we op deze manier onze klanten kunnen helpen. Er is niets zo prettig als tevreden klanten om mee samen te mogen werken.

Aandacht

Voor jou nemen we graag de tijd. Het is belangrijk dat we goed weten wat jouw wensen zijn, anders kunnen we ook niet echt helpen.

Innovative ideeën

Niet doen wat anderen doen – maar zelf bedenken wat slim is, wat goed bij jouw bedrijf past. Dat vinden we leuk, daar zijn we goed in. Daag ons eens uit!

Moderne techniek

Om goed werk te leveren heb je goede apparatuur nodig. Minstens zo belangrijk zijn ook de mensen die er mee werken…

Duidelijke taal

We zeggen waar het op staat en wat het kost. Niet moeilijker doen dan nodig is – gewoon zorgen dat je elkaar goed begrijpt.

Recente Informatie

Hieronder zie je een aantal van onze updates en informatie.

Op de dam bij Van ’t Hof Techniek in Spijkenisse

Op de dam bij Van ’t Hof Techniek in Spijkenisse

Bredere weg naar de toekomst Van ’t Hof   Van ’t Hof Techniek is ontstaan, gegroeid en groot geworden in de Rotterdamse haven, en wil nu ook buiten de haven wat steviger voet aan de grond krijgen. De activiteiten op het gebied van verhuur en verkoop van machines...

Toen en Nu – Frans Wieskamp

Toen en Nu – Frans Wieskamp

Voorstellen Frans Wieskamp 68 jaar, gepensioneerd, wonend in Moergestel, getrouwd, drie kinderen en zes kleinkinderen. Frans is op zijn 16e begonnen met werken. Het was thuis mee boeren en daarnaast aan het werk. We spreken over het jaar 1969. Overdag was Frans aan...

Stenen in plaats van aardappelen rooien met de Kivi-Pekka

Stenen in plaats van aardappelen rooien met de Kivi-Pekka

De KIVI-PEKKA wordt vervaardigd in Rantasalmi, Oost-Finland precies in het midden van enkele van de stenigste velden van Finland. De stenen in die velden is voornamelijk graniet, wat onze machines echt op de proef stelt en de perfecte omstandigheden biedt voor...

Wees niet terughoudend. Neem contact op.

Als je nieuwsgierig bent naar onze capaciteiten – vertel je verhaal en wensen dan aan ons.