Hier werk ik – Marc van de Ven – Ahlmann Nederland in Ammerzoden

Hier werk ik – Marc van de Ven – Ahlmann Nederland in Ammerzoden

Hoe ben je bij Ahlmann terecht gekomen? Marc van de Ven: “Van origine ben ik automonteur. Een prachtig vak, dat ik lang heb uitgeoefend. Bij Ahlmann werk ik nu elf jaar en ik kreeg de kans om meer ‘regelwerk’ te doen. Dat heb ik ook altijd leuk gevonden. Mijn functie...
Hier werk ik – Coen Nooijen – Marlomar

Hier werk ik – Coen Nooijen – Marlomar

Hoe ben je in dit vak terechtgekomen? Coen Nooijen: “Het bedrijf was van de vader van een vriend van me. Hij vroeg of ik interesse had om bij Marlomar te komen werken. Dat had ik wel. Na een jaar was ik partner en voor de helft eigenaar. Nog eens twee jaar later heb...
Hier werk ik: Michel Hofstra – Rotink Melktechniek in Ossenzijl

Hier werk ik: Michel Hofstra – Rotink Melktechniek in Ossenzijl

Je bent HMA-adviseur bij Rotink. Waar staat dit voor? Michel Hofstra: “HMA staat voor Herd Management Automatisering. Rotink heeft twee takken, één is de landbouwmechanisatie en de andere is melktechniek; voor die laatste werk ik. ‘Herd’ betekent kudde, en dat maakt...
Hier werk ik: Astrid Roelofsen – TracPartz.com

Hier werk ik: Astrid Roelofsen – TracPartz.com

TracPartz is gevestigd op hetzelfde adres als Noord Machines. Hoe zit dat? Astrid Roelofsen: “Noord Machines is het bedrijf dat mini- en mini- en compacttractoren levert. Van oldtimers van onder meer de merken Iseki, Ford New Holland, Massey Ferguson, Mitsubishi en...
Hier werk ik: Elena Guardo – bij BartsParts in Leiden

Hier werk ik: Elena Guardo – bij BartsParts in Leiden

Je komt uit Spanje. Hoe ben je in Nederland terecht gekomen? Elena Guardo: “Ik kom uit Madrid, maar met mijn Nederlandse man en drie kinderen besloten we naar Nederland te gaan. Ik woon en werk hier nu tweeënhalf jaar. Ik heb hiervoor veel in de IT en in de...