Hier werk ik – Coen Nooijen – Marlomar

Hier werk ik – Coen Nooijen – Marlomar

Hoe ben je in dit vak terechtgekomen? Coen Nooijen: “Het bedrijf was van de vader van een vriend van me. Hij vroeg of ik interesse had om bij Marlomar te komen werken. Dat had ik wel. Na een jaar was ik partner en voor de helft eigenaar. Nog eens twee jaar later heb...
Hier werk ik: Michel Hofstra – Rotink Melktechniek in Ossenzijl

Hier werk ik: Michel Hofstra – Rotink Melktechniek in Ossenzijl

Je bent HMA-adviseur bij Rotink. Waar staat dit voor? Michel Hofstra: “HMA staat voor Herd Management Automatisering. Rotink heeft twee takken, één is de landbouwmechanisatie en de andere is melktechniek; voor die laatste werk ik. ‘Herd’ betekent kudde, en dat maakt...
Hier werk ik: Astrid Roelofsen – TracPartz.com

Hier werk ik: Astrid Roelofsen – TracPartz.com

TracPartz is gevestigd op hetzelfde adres als Noord Machines. Hoe zit dat? Astrid Roelofsen: “Noord Machines is het bedrijf dat mini- en mini- en compacttractoren levert. Van oldtimers van onder meer de merken Iseki, Ford New Holland, Massey Ferguson, Mitsubishi en...
Hier werk ik: Elena Guardo – bij BartsParts in Leiden

Hier werk ik: Elena Guardo – bij BartsParts in Leiden

Je komt uit Spanje. Hoe ben je in Nederland terecht gekomen? Elena Guardo: “Ik kom uit Madrid, maar met mijn Nederlandse man en drie kinderen besloten we naar Nederland te gaan. Ik woon en werk hier nu tweeënhalf jaar. Ik heb hiervoor veel in de IT en in de...
Hier werk ik: Frank Kerckhaert – bij zichzelf en bij Frans Vervaet

Hier werk ik: Frank Kerckhaert – bij zichzelf en bij Frans Vervaet

Je hebt twee beroepen? “Of twee banen, het is maar hoe je het wilt bekijken. Ik ben in de eerste plaats landbouwer, maar ik verkoop ook bietenrooimachines en hydrotrikes voor Vervaet, in België en Frankrijk.” Is dat wel te combineren? “Ik ben in beide banen flexibel....
Hier werk ik – Gijs Giesbers – Gecomi

Hier werk ik – Gijs Giesbers – Gecomi

Wat is jouw functie bij Gecomi? Gijs Giesbers: “Ik ben verkoopadviseur, of sales manager als je het hip wilt zeggen. Het komt erop neer dat ik, samen met een collega, verantwoordelijk ben voor de verkoop van de producten die Gecomi te bieden heeft. We werken hier met...
Hier werk ik – Peter Koppenaal – Agro Service Koppenaal

Hier werk ik – Peter Koppenaal – Agro Service Koppenaal

Wat is Agro Service Koppenaal voor een bedrijf? Peter Koppenaal: “We verzorgen onderhoud en reparaties aan landbouwmachines en verkopen die ook. Geen enorme machines hoor, maar juist de wat kleinere. Trekkers tot zo’n 100 pk, heftrucks, tuin- en parkmateriaal – die...