Adverteren in onze dagelijkse mailing

Maak gebruik van ons e-mail netwerk

Elke dag sturen wij een e-mail met daarin de meest recente machines & werktuigen die te koop staan. Die e-mail wordt verstuurd naar een hele grote groep mensen die deze mailing willen ontvangen.

Jouw banner reclame kan in die e-mail staan.

Wat is het voordeel?

Je bereikt geïnteresseerden. Mensen die bewust onze e-mail willen ontvangen. Daardoor is de kans erg groot dat ze de e-mail ook daadwerkelijk openen en lezen. Met jouw banner in die e-mail.

Het aantal ontvangers varieert, ze kunnen zichzelf aanmelden en afmelden. Je mag ervan uitgaan dat ongeveer 1.000 personen dagelijks de mail ontvangt. 

Wat is het eerste wat een handelaar ’s ochtend doet? Kijken of er nog mooie handel in de dagelijkse e-mail staat! Elke ochtend zien ze dan ook jouw informatie/reclame als eerste. Minimaal 7 dagen lang.

Wat kost het?

Adverteren in de dagelijkse mailing van Agri Trader kan per 7 dagen. Daarvoor vragen wij €100 (excl. BTW). Dat is dan 1 cent per weergave. Véél goedkoper dan Google Adwords èn je bereikt direct de juiste personen. Eigenlijk is de vraag dan ook “Wat levert het op?”.

Hoe kan ik het inzetten?

Wil je graag jouw reclame banner in de dagelijkse mailing zien? Neem contact met ons op om te kijken of de door jouw gewenste periode nog beschikbaar is.

Uiteraard ontvangen we daarna graag de te gebruiken (statische) banner van je in de afmeting 728×90 (leaderboard) maar ook in 300×50 (mobile banner), graag als jpg of png. Verder willen we dan ook weten naar welke website / url de bezoeker gestuurd moet worden als die op de banner klikt.

”Vraag

12 + 7 =