Leestijd: 1 minuut

Top-Trader wordt goedkoper

Van veel adverteerders hebben we gehoord dat het extra laten opvallen van de advertentie goed is bevallen. Reden te meer om een aantal aanpassingen te maken waardoor het nu nog interessanter is om er gebruik van te maken.

Deze optie is in prijs verlaagd. Nederland mag dan wel roepen dat de crisis voorbij is, de portemonnee denkt daar anders over! Met deze prijsverlaging maken we het aantrekkelijker voor jou om gebruik te maken van de Top Trader.

Daarnaast is de weergaveperiode van de Top Trader serieus langer geworden. In plaats van 250x wordt de Top Trader nu 1000x getoond, boven aan de pagina van de betreffende categorie.
Omdat de ene categorie meer bekeken wordt dan de andere is er een minimum periode dat de advertentie zichtbaar is, namelijk 10 dagen.

 

Top Trader

In de betreffende categorie staat jouw advertentie bovenaan de pagina en daar betaalt je slechts €15 voor. Extra groot en prominent in beeld. Op smartphones is het formaat hetzelfde en staat de Top Trader bovenaan. Dat wordt gezien!
De Top Trader staat minimaal 10 dagen bovenaan en wordt ten minste 1000x getoond.
Ontdek hoe eenvoudig het is om de Top Trader of Top Accent te activeren door op ‘opties’ te klikken in jouw advertentieoverzicht.

Vorige artikel
Volgende artikel