Leestijd: 1 minuut

Vorige week vond de tweejaarlijkse beurs AgroTechniek Holland weer plaats in Biddinghuizen.
Natuurlijk waren wij als Agri Trader ook aanwezig en hebben we veel abonnees gezien en gesproken. Leuk!

Top 3 tractor merk ATH 2018 - Agri Trader (4)

Eén van onze teams hield een peiling onder nieuwe abonnees om te kijken wat zij het beste tractormerk vonden. En bij deze is Fendt uitgeroepen als populairste tractormerk!

De populairste tractormerken

Alle resultaten hebben we bij elkaar opgeteld, waaruit de volgende scores kwamen:

Populairste-tractor-op-de-AgroTechniek-Holland-2018---Agri-TraderOpvallend hierbij is de relatief lage score van New Holland. Mogelijk valt dat te verklaren door de afwezigheid van veel loonwerkers op de #ATH. Vanwege het mooie weer is de kans groot dat juist zij druk aan het werk waren. New Holland heeft een groot aandeel onder loonbedrijven.

Case doet het goed, net zoals Steyr, Massey-Fergusson en Valtra. Bij de jeugd zagen we toch vooral de voorkeur voor de Fendt of de John Deere.

Bij de wat ervarener gebruikers van tractoren is het vooral van belang dat er een goede dealer of LMB in de buurt is, die met hun prima service er voor zorgt dat de tractor geen moment stil komt te staan. Daarbij is het merk ondergeschikt aan de kwaliteit van de dienstverlening die ze ontvangen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Iedereen die op stand 5.9 (Agri Trader) een abonnement afsloot kon zijn of haar favoriete Top 3 tractor merk aangeven.
De eerste plek levert 5 punten op, de tweede plaats 3 en 1 punt voor de 3e positie. Allemaal bedankt voor de mooie bijdrage!

Top 3 tractor merk ATH 2018 - Agri Trader (1)