Leestijd: 2 minuten

verbeteringen op Agri Tarder

Regelmatig worden er kleine veranderingen en verbeteringen doorgevoerd op Agri Trader. Soms zie je het, nog regelmatiger valt het eigenlijk niet op. Dat is een goed teken, omdat het ‘vertrouwd’ aanvoelt. Precies de bedoeling.

Recent hebben we echter 3 aanpassingen gemaakt waarvan we van mening zijn dat het de moeite waard is om je er op te attenderen.

1- Veilingitems

Een aantal veilingorganisaties leveren geautomatiseerd informatie aan van kavels (machines & werktuigen) die zij via een veiling aanbieden.
Deze worden vanaf nu ook daadwerkelijk als een veilingitem getoond.
In het zoekresultatenoverzicht herken je een veilingitem aan het icoontje: veilingitem-op-Agri-Trader
Bij de contactinformatie wordt het herkenbaar als ‘veiling item’ getoond en er zijn geen directe ‘contact-knoppen’. Als aanvulling is er wel een directe link naar het kavel op de veilingsite.

Wanneer er een kijkdag bekend is staat die bij het item vermeld. Natuurlijk verdwijnt het veilingitem direct van de site zodra de veiling gesloten is.

2- Onderdelen

Naast volledige machines en werktuigen zijn er nu ook onderdelen te vinden op www.agritrader.nl. Na het zoeken krijg je in de linkerkolom de mogelijkheid om het zoekresultaat te filteren. Hier kan je er voor kiezen om enkel de onderdelen te tonen. Simpel.

onderdelen op Agri Trader

3- Weergave van machines en werktuigen

Voorheen was de titel van een item op de site niet veel meer dan de benaming van de categorie waar die onder viel. Dat is aangepast naar een combinatie van merk en type van het aangeboden item. Hiermee wordt meer inhoudelijke informatie gegeven, zonder dat je als website bezoeker op de detailpagina hoeft te kijken wat voor ’tractor’ het nou echt is.

Daarnaast tonen we 3 van de volgende opties:

  • vraagprijs
  • bouwjaar
  • urenstand
  • vermogen
  • staat (nieuw/gebruikt)

Natuurlijk wordt alleen datgene getoond wat van toepassing is.

Als laatste hebben we hier een icoontje aan toegevoegd om aan te geven of het om een ‘gewoon’ artikel gaat, of een ‘onderdeel’ dan wel een ‘veilingitem’.

homepage weergave aanpassing agri Trader

Hoe ervaar jij deze aanpassingen? Het zou geweldig zijn als je in een reactie laat weten hoe jij deze aanpassingen ervaart. Dankzij jouw feedback kan het gebruik van Agri Trader alleen maar beter worden!