Leestijd: 2 minuten

goed-zoeken-op-agritrader

Het maakt niet uit hoe goed je advertentie is – als die niet gevonden wordt. Het is daarom essentieel dat zowel de verkoper (jij) als het verkoopplatform (wij) samen zorgen voor goede informatie.

Daarom is ‘het nieuwe zoeken‘ geïntroduceerd op agritrader.nl.

Wat zijn de voordelen van zoeken via agritrader?

Het belangrijkste voordeel is vanzelfsprekend dat het de koper makkelijk gemaakt wordt om snel en eenvoudig te vinden wat er gezocht wordt. Daarbij is het niet nodig om in eerste instantie veel verschillende velden in te vullen. Voer in wat gezocht wordt, selecteer de bijbehorende categorie en ga zoeken.

Wanneer blijkt dat de zoekopdracht eigenlijk teveel resultaten oplevert, dan kan er in het linkermenu gefilterd worden.
Aan de hand van relevante velden kunnen de resultaten verder beperkt worden tot exact wat er gezocht wordt. Denk bijvoorbeeld aan het gewenste vermogen van de machines, of het aantal draaiuren. Maar ook de minimum of maximum prijs, bouwjaar of land kan gebruikt worden om beter te zoeken.

Toch niet gevonden wat je zoekt?

Het kan gebeuren dat er naar iets gezocht wordt wat op dat moment niet aangeboden wordt. Ook dan biedt het goed zoeken op agritrader uitkomst.

Sla de zoekopdracht op!

Zodra je iets zoekt en je hebt minimaal 2 filters gebruikt kan je de zoekopdracht opslaan. Wat er daarna gebeurt is alleen maar geweldig.

Zoekopdracht opslaan bij Agri Trader

Zodra er, in de toekomst, een machine of werktuig wordt ingevoerd dat overeenkomt met jouw opgeslagen zoekopdracht krijg je een e-mail van ons. Je hoeft niet zelf alles in de gaten te houden! Dat doen wij voor je.

Natuurlijk willen we jou niet lastig vallen, dus ontvang je alleen een bericht als er iets te melden van. Maximaal 1x per dag. Zo weet je het heel snel wanneer er iets van je gading op agritrader.nl aangeboden wordt.

Eenvoudig zoeken en de resultaten per e-mail ontvangen

Wat betekent dit voor verkopers?

Als het goed is betekent dit dat jouw advertentie beter gevonden gaat worden. Tenzij… de advertentie niet volledig is.

Wanneer je als verkoper het maximale uit je advertentie op agritrader.nl wilt halen, dan is het nodig om alle velden goed en nauwkeurig in te voeren.

Denk daarbij aan velden zoals vermogenurenbouwjaar en vraagprijs.
Dat zijn namelijk velden die gebruikt worden door kopers om betere resultaten te krijgen.

Zodra een koper zoekt naar een machine van €12.500 tot en met €19.750 en jij als verkoper bent bereidt om je machine te verkopen voor €15.000 maar in de advertentie staat ‘prijs op aanvraag’ in plaats van een vraagprijs…  Dan wordt je machine niet getoond!

Je loopt het risico om niet gevonden te worden als er minder velden ingevoerd worden. Dat wil je uiteraard voorkomen en dat kan door alle gegevens in te voeren.
Zo haal je het maximale voordeel uit het goed zoeken op Agri Trader!