Leestijd: 4 minuten

Een website is nooit af. En al jaren werden er zeer regelmatig aanpassingen en uitbreidingen gedaan op de website van Agri Trader. Dit keer hebben we het drastischer aangepakt….

Nieuwe homepage Agri Trader

Op vrijdag 24 maart wordt de nieuwe website van Agri Trader in gebruik genomen

Deze keer is alles nieuw gemaakt, met de smartphone als uitgangspunt. Daarom kan er gerust gesteld worden dat een machine of werktuig zoeken op je mobiel, via agritrader.nl, de beste keuze is.

Natuurlijk kan je ook de tablet of computer gebruiken, in alle gevallen zal je vinden wat je zoekt, op een makkelijke en snelle manier. Want het is leuk en aardig als er veel machines, werktuigen en materieel te koop staat, als het niet gevonden wordt, wordt het ook niet verkocht.

Dat is toch waar het om gaat als verkoper, je spullen verkocht krijgen. En als koper wil je gemak, snelheid en de beste keuze. Onze slogan is dan ook niet voor niets:

Handig op de smartphone

Er zijn dingen die je op een computer niet kan doen, maar wel op de smartphone. Bijvoorbeeld direct bellen naar de verkoper. Dat kan al meteen vanuit de zoekresultaten.

Wat-is-er-in-de-koop-te-buurt-op-Agri-TraderMaar wat denk je van de GPS functie? Daarom kan je bij ons ‘zoeken in de buurt’. Daarmee krijg je alle machines & werktuigen te zien die op dat moment bij jou in de buurt te koop staan. Waar je ook bent. Handig!

Tegelijkertijd wordt de GPS functie ook benut als je naar een verkoper toe wilt rijden. Vanuit de advertentie kan je direct de navigatie activeren, zo kom je altijd waar je wezen wilt om de machine te bekijken of op te halen.

De resultaten na een zoekopdracht zijn ook simpel te filteren, er zijn zoveel mogelijkheden dat je ze beter zelf kan gaan ontdekken op de site, dan dat we hier een bladzijde vol schrijven ermee.

Favoriet opslaan

Zie je een mooie machine, of een werktuig dat je graag makkelijk wilt terug vinden, sla die dan op als ‘favoriet‘. Zo heb je in jouw eigen account altijd een overzicht van de machines en/of werktuigen die je in de gaten wilt houden.

Omdat je hiervoor een (gratis) account aanmaakt, kan je de bewaarde machines overal en op alle apparaten terug vinden. Je hoeft dan alleen maar even in te loggen.

Favorieten-machines-en-werktuigen-opslaan-op-Agri-Trader

Grote foto’s op Agri Trader

Uit gebruikerstesten van bezoekers op de website weten wij dat er veel, heel veel naar de foto’s gekeken wordt. Daarom hebben wij de foto’s nog meer ruimte gegeven. Daarmee wordt het voor kopers makkelijker gemaakt om het werktuig of de machine goed te bekijken.

Verkopers worden geadviseerd om grote foto’s toe te voegen aan de advertentie, zodat datgene wat aangeboden wordt er ook echt mooi uitziet op agritrader.nl.

Grote-fotos-op-vernieuwde-Agri-Trader

Eenvoudig contact opnemen

Voor de verkoper is het belangrijk dat kopers ze kunnen bereiken. Voor kopers is het fijn om zo simpel mogelijk de verkoper een vraag te stellen via e-mail, of direct te kunnen bellen.

Zelfs zonder te scrollen (op de desktop) kan de koper beide manieren gebruiken. De contactgegevens van de aanbieder staan namelijk prominent bovenaan op de pagina, naast de foto’s.

Direct-bellen-vanuit-de-advertentie-van-Agri-TraderOp de smartphone staat er een icoontje van de telefoon in de foto, waarmee je direct kan bellen naar de aanbieder. Zo willen we het voor iedereen makkelijk maken om contact op te nemen.

Filteren van zoekresultaten

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Dat kan ook op Agri Trader gebeuren vanwege het grote aanbod aan machines en werktuigen (ruim 35.000). Gelukkig kan je heel precies filteren in de resultaten, zodat je vindt wat je zoekt.

Zo kan je onder andere filteren op:

  • Prijs
  • Merk
  • Prijsstelling
  • Land
  • Vermogen
  • Urenstand

Natuurlijk is de keuze van het filter aangepast aan de categorie waarin je zoekt.

De resultaten worden standaard getoond op basis van relevantie. Het aanbod wat het allerbeste overeenkomt met wat je zoekt staat bovenaan. Maar, als je die volgorde liever op basis van prijs hebt, dan kan dat. Zowel oplopend als aflopend. Een andere manier van sorteren is op basis van afstand. Scheelt weer reistijd!

Het is tijd om het nieuwe agritrader.nl te ervaren

Dank je wel dat je tot nu toe alles gelezen hebt. Tof!
We hebben hier de belangrijkste dingen van de nieuwe site even op een rijtje gezet voor jou. Hopelijk spreekt het je aan.

Maar er is één ding wat we nog niet genoemd hebben, en toch ook wel het vermelden waard is. De hele website ziet er anders uit. Echt alles hebben we over de kop gehaald en opnieuw uitgedacht, om er voor te zorgen dat jij prettig kan surfen op agritrader.nl.

We zouden het echt erg fijn vinden als je in een reactie even laat weten wat je er van vindt.
Veel plezier met de nieuwe website, dat je veel mag (ver)kopen op een prettige en veilige manier, want Agri Trader is toch gewoon onmisbaar?

Vrijdag 24 maart gaat de nieuwe website de lucht in