Leestijd: 2 minuten

Het vinden van goed personeel kan knap lastig zijn. Goed personeel kan overal aan de slag en banen liggen voor het oprapen. Als werkgever is het dan steeds moeilijker om goed personeel te vinden.

Het vinden van een nieuwe medewerker kan je vergelijken met het zoeken naar een mooie tweedehands tractor. Vind maar net die tractor of in dit geval dus die medewerker, die jij zoekt.

Net zoals een tractor die te koop staat, kan je ook een vacature adverteren. Maar waar adverteer je die functie, zodat deze onder de aandacht komt van de juiste persoon?

personeel gezocht

Vraag en aanbod

Als er iets is waar Agri Trader bij helpt, is dat het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in de agrarische sector. Dan hebben we het eigenlijk altijd over tractors, machines of werktuigen.
Maar waarom eigenlijk niet met personeel?

De komende 6 maanden gaan we wat nieuws doen. Als proef, een experiment.
Adverteerders in het magazine van Agri Trader kunnen hun personeelsadvertentie aanleveren bij de redactie (info@agritrader.nl). Wij plaatsen die dan (gratis*) in het maandelijkse magazine Agri Trader.

Daarmee bereik je als werkgever toch zeker 25.000 mensen, in de juiste branche. Precies jouw doelgroep!

Hiermee willen we wat extra’s bieden voor onze adverteerders. Na 6 maanden gaan we het succes van deze actie evalueren, waarna er besloten wordt of het een vervolg krijgt, en op welke manier.

Met dit initiatief gaan we helpen met het invullen van vacatures zonder dat hier de komende tijd direct extra kosten voor gemaakt hoeven te worden.
Agri Trader heeft een groot bereik in heel Nederland en Vlaanderen. Door de personeelsvraag van onze adverteerders bij de lezers onder de aandacht te brengen, helpen wij de juiste match te vinden.

Het aanleveren van de personeelsadvertentie kan voor de volgende edities:

  • Maart (deadline 18 februari)
  • April (deadline 18 maart)
  • Mei (deadline 23 april)
  • Juni (deadline 20 mei)
  • Juli (deadline 17 juni)
  • Augustus (deadline 22 juli)

Dit is een tijdelijke actie en alleen geldig voor adverteerders.

Personeel vinden is nog nooit zo makkelijk geweest!

*De tekst en logo worden geplaatst in een verticale kolom, waarbij er 3 op een pagina staan. Liever een ander formaat aanleveren? Dan betaal je het normale tarief voor een advertentie.

Personeelsadvertentie in Agri Trader