Leestijd: 1 minuut
Rob Lamers - Agri Trader

Rob Lamers

Hallo! Graag help ik je bij het verkocht krijgen van jouw agrarisch materieel. En na een succesvolle en gezellige beursdag die we afsluiten in de kroeg zorg ik er voor dat je veilig in het hotel terug komt.

Verder wil ik ook wel over voetbal praten, want ondertussen geef ik alweer een jaartje of 20 training bij verschillende amateurclubs in Twente (oa. Heracles, SP Neede en MVV 29). Het is een mooi spelletje!

Energie krijg ik van m’n klanten. Voordat ik bij Agri Trader aan de slag ging werkte ik 30 jaar bij DPG (voorheen Wegener) als accountmanager buitendienst. Nog langer geleden mocht ik mij met het magazijn en de verkopen bemoeien bij Kroon Oil in Almelo.

Het is het mooiste om m’n klanten te helpen bij het vinden van de beste manier om bereik en conversie te realiseren. Dat kan online op het internet, of via allerlei verschillende print uitingen (flyers, direct mailing, advertentie).

Agri Trader kwam precies op het goede moment op mijn pad, en de gesprekken met Arjan waren prettig. Voordeel is natuurlijk de grote overlap qua werk en werkwijze met mijn vorige functie.

Daarom ben ik blij om bij Agri Trader aan de slag te gaan – en ik kijk er naar uit om samen met mijn collega’s mooie resultaten te boeken. Voor jou, en ons.
(Je kan mij bereiken op 06-86882801 of rob@agritrader.nl)