Leestijd: 2 minuten

Tradertjes afbeelding

Je kent het wel, als je abonnee wordt van een tijdschrift krijg je een mooi welkomstcadeau. En inderdaad, bij Agri Trader doen we dat ook (bekijk hier onze huidige actie). De reden daarvan is simpel: het werkt. Er zijn mensen die niet voor niets abonnee willen worden. Lang niet altijd is het cadeau wat men krijgt bij het afsluiten van het abonnement de reden om te abonneren, zolang ze maar iets krijgen.

Hoe zit dat dan met bestaande abonnees?

Bestaande abonnees vissen vaak achter het net, maar niet bij Agri Trader! Ook huidige abonnees maken wij af en toe graag blij. Dat doen we op verschillende manieren, vrijwel altijd aangekondigd in het magazine maar net zo vaak ook op onze Facebook pagina (dit is dus het moment om die te liken!).

Een voordeel dat je als abonnee altijd hebt is het gratis kunnen plaatsen van 1 Tradertje per uitgave van ons magazine. Ja echt! Heb je iets te verkopen, zet het in Agri Trader.

Een Tradertje kun je aanleveren door te gaan naar www.tradertje.nl. Vul bij voorkeur ook een prijs in. Want wij weten dat advertenties met een prijs beter verkocht worden.

 

Acties op Facebook

Via onze Facebook pagina hebben we zo af en toe like & win acties. Dat kan om een T-shirt gaan, of kaartjes voor een (internationaal) evenement die we weggeven. Maar ook andere mogelijkheden komen daar voorbij. Dat weet je nooit van tevoren.

Naast de mogelijkheid om iets te winnen delen we ook gewoon leuke, informatieve of actuele dingen op de Facebook pagina. Dat het gewaardeerd wordt weten we ook, anders hadden we echt niet meer dan 15.000 volgers gehad. Zien we jou daar binnenkort ook?

Vergeet niet om als abonnee jouw Tradertje in te sturen – we plaatsen hem gratis voor je (maximaal 1 per maand).

Wil je meer dan één Tradertje plaatsen? Dat kan ook! Je betaalt daar maar €30 incl. BTW.
Wil je regelmatig, of als bedrijf adverteren in Agri Trader, neem dan even contact op met één van de vertegenwoordigers. Hier staan ze op een rijtje met contactgegevens.