Leestijd: 1 minuut

Er zijn meerdere manieren om te vinden wat je zoekt. Soms is het ook handig om te weten wat er in de afgelopen 24 uur online is gezet aan machines en werktuigen. Zo kan het zijn dat je het graag als eerste wilt weten, om op die manier snel je slag te kunnen slaan.

Misschien is die tractor of verreiker (of iets anders) wel heel gunstig geprijsd, een koopje! Ook dan wil je graag zo snel mogelijk weten wat er te koop staat. Maar hoe doe je dat?

recent ingevoerde machines zoeken op Agri Trader

Speciale zoekknop recent toegevoegd

Het is niet ingewikkelder dan op de gele zoekknop te klikken. Wanneer je dat doet krijg je alle machines en werktuigen te zien die in de afgelopen 24 uur zijn ingevoerd.

Wil je het liever iets specifieker hebben, dan kan dat ook. Allereerst kan je de zoekresultaten eenvoudig filteren. Kies zelf maar waarop, er is keuze genoeg.

Een andere optie is om eerst de door jouw gewenste categorie te kiezen, en daarna de gele zoekknop aan te klikken (op een mobiel staat die optie in het menu). De resultaten die je dan krijgt zijn allemaal afkomstig uit de geselecteerde rubriek en binnen de laatste 24 uur ingevoerd.

Wanneer je het nog preciezer wilt, voer dan de zoekterm in waar je naar op zoek bent, en wederom via de gele zoekknop, vind je dan wat je zoekt en wat binnen de laatste 24 uur is toegevoegd aan de voorraad op Agri Trader. Het kan dan wel zo zijn dat je geen resultaten krijgt. Gebruik dan gewoon de groene zoekknop, daarmee zoek je in het volledige aanbod (meestal meer dan 35.000 machines!).

Ook met de nieuwe website blijven we vernieuwen. Heb je zelf een suggestie voor ons om het zoeken en vinden op www.agritrader.nl makkelijker of beter te maken? Geef gerust een reactie hieronder. Alvast bedankt!