Leestijd: 1 minuut

Eerder dit jaar verscheen het extra magazine over de registratie- en kentekenplaatplicht voor (land)bouwvoertuigen, uitgegeven door Agri Trader en gemaakt in samenwerking met het RDW.

In navolging van deze uitgave (hier te bestellen) organiseerde Agri Trader een webinar met meer informatie over de registratie- en kentekenplaatplicht met de mogelijkheid tot het stellen van vragen via de chatfunctie.

Deze webinar hebben wij opgenomen, en is hieronder in zijn volledigheid terug te kijken.

Overige informatie over het webinar registratie- en kentekenplaatplicht

Tijdens het webinar hebben we voor elke tak waar (land)bouwvoertuigen gebruikt worden (mechanisatiebedrijven, importeurs, fabrikanten, handelaren) een duidelijk overzicht, zodat er per tak goed te zien is wat er van je verwacht wordt.

We willen met het naslagwerk en het webinar jou de juiste informatie geven, zodat de overgang naar het nieuwe systeem van registratie- en kentekenplaatplicht zo soepel mogelijk verloopt.

En wanneer het tijd is om jouw (land)bouwvoertuig te verkopen, dan kan je dat uitstekend en makkelijk doen via agritrader.nl. Maar dat wist je natuurlijk al.

Wat is een webinar?

Een webinar is een presentatie die plaatsvindt via het internet.
De presentator maakt gebruik van een videocamera en microfoon. Deelnemers zien en horen alleen de presentator en niet elkaar.