Leestijd: 2 minuten

Particuliere-advertentie-in-Agri-Trader-gratis-voor-abonnees

Je kent het wel, als je abonnee wordt van een tijdschrift krijg je een mooi welkomstcadeau. En inderdaad, bij Agri Trader doen we dat ook (bekijk hier onze huidige actie). De reden daarvan is simpel: het werkt. Er zijn mensen die niet voor niets abonnee willen worden. Lang niet altijd is het cadeau wat men krijgt bij het afsluiten van het abonnement de reden om te abonneren, zolang ze maar iets krijgen.

Hoe zit dat dan met bestaande abonnees?

Bestaande abonnees vissen vaak achter het net, maar niet bij Agri Trader! Ook huidige abonnees maken wij af en toe graag blij. Dat doen we op verschillende manieren, vrijwel altijd aangekondigd in het magazine maar net zo vaak ook op onze Facebook pagina (dit is dus het moment om die te liken!).

Een voordeel dat je als abonnee altijd hebt is het gratis kunnen plaatsen van 1 particuliere advertentie per uitgave van ons magazine. Ja echt! Heb je iets te verkopen, zet het in Agri Trader.

Daarvoor hoef je enkel de foto (graag in hoge resolutie) op te sturen naar info@agritrader.nl, samen met je telefoonnummer, een korte beschrijvingstekst (100 tekens incl. spaties maximaal) en bij voorkeur de prijs. Want wij weten dat advertenties met een prijs beter verkocht worden. Stuur verder ook je volledige contactgegevens mee. Mocht je het abonneenummer bij de hand hebben (staat op het folie van Agri Trader) dan maak je het ons nog makkelijker. Want uiteraard controleren we altijd wel even of een ingestuurde particuliere advertentie van een abonnee afkomstig is.

Slimme adverteerders sturen dat vlak voor de deadline toe, zodat het snel in het eerstvolgende nummer komt te staan. Het overzicht van de deadlines vind je hier.

Acties op Facebook

Via onze Facebook pagina hebben we zo af en toe like & win acties. Dat kan om een T-shirt gaan, of kaartjes voor een (internationaal) evenement die we weggeven. Maar ook andere mogelijkheden komen daar voorbij. Dat weet je nooit van tevoren.

Naast de mogelijkheid om iets te winnen delen we ook gewoon leuke, informatieve of actuele dingen op de Facebook pagina. Dat het gewaardeerd wordt weten we ook, anders hadden we echt niet meer dan 11.500 likes gehad. Zien we jou daar binnenkort ook?

Vergeet niet om als abonnee jouw particuliere advertentie op te sturen – we plaatsen hem gratis voor je (maximaal 1 per maand per abonnee).

Ben je geen abonnee en wil je wel graag een particuliere advertentie plaatsen? Dat kan ook! Je betaalt daar maar €30 incl. BTW voor.
Wil je regelmatig, of als bedrijf adverteren in Agri Trader, neem dan even contact op met één van de vertegenwoordigers. Hier staan ze op een rijtje met contactgegevens.